JEUGD: DFC F2 – Oranje Wit F7: 8-1

13 maart 2011 651x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC F2 – Oranje Wit F7: 8-1
Vandaag onze eerste wedstrijd tegen Oranje Wit F7, een voor ons nog onbekende tegenstander. Het is in elk geval prachtig weer, dus dat zit alvast mee.
 
Vanaf de aftrap van OW pakken we de bal af en via een voorzet van Joey valt de bal bij Nick, die met binnenkant voet intikt: 1-0. Dat is een leuke binnenkomer! Hierna kan de tegenstander wat ademhalen, als er een periode met minder gevaar aanbreekt. We spelen goed samen op de helft van de tegenstander, die er een paar keer uitbreekt. Jelle, onze keeper krijgt niet veel te doen, maar doet dat wel goed. De lange keepster van de tegenstander haalt er nog een paar goed uit, maar op twee uitvallen met schoten van Joey heeft ze geen antwoord: 3-0.
 
Met die stand gaan we siroop drinken. Na de rust gaat Nick keepen, Jelle moet helaas weg. Door een foutje achterin lijkt de stand nog enigszins spannend te worden: 3-1. Maar daarna gaan we weer verder met aanvallen en dat levert doelpunten op. Noah scoort nog twee keer, en Joey maakt zijn verjaardag extra feestelijk door nog drie doelpunten te scoren.
Heel goed gedaan jongens en meid, ga zo door. Met de juiste inzet en veel plezier kunnen jullie met z´n allen veel bereiken. (Arjan)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com