JEUGD: DFC F1 – OMC F1: 3-1

15 maart 2011 802x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC F1 – OMC F1: 3-1

Op verzoek van OMC werd deze wedstrijd verplaatst naar deze dinsdagavond. In de najaarscompetitie leerden we OMC als een gelijkwaardige ploeg kennen, dus de spelers weten dat er gewerkt moet worden.

Vanaf de aftrap wordt wederom duidelijk dat dit een echte wedstrijd zal worden. DFC probeert vroeg druk te zetten, maar OMC verplaatst het spel snel via de rechterkant. De DFC-defensie weet echter de meeste aanvallen tijdig te onderbreken. Gaandeweg de eerste helft wordt OMC steeds sterker en duikt meermalen vrij op voor keeper Efe, die met goed keeperswerk de bal telkens weet tegen te houden. Michael en Max verzorgen de rest. De ruststand van deze spannende wedstrijd is dan ook 0-0.

De tweede helft begint met Colin op doel – Efe rukt gelijk op naar voren. Nu is het DFC dat iets meer de aanval kan zoeken. Na een overtreding op Yassine neemt deze zelf de toegekende vrije trap. Hoewel hij hem niet helemaal goed raakt gaat de bal via een verdediger van OMC het doel in. OMC legt zich echter niet bij deze stand neer en er ontstaat een zeer spannende strijd.

OMC is de iets beter voetballende ploeg, maar DFC krijgt de betere kansen. Op schoten van Yassine en Stijn laat de keeper van OMC zich van zijn beste kant zien. De gelijkmaker loert en dan is daar plots Stijn; met een mooie actie en een verwoestend afstandsschot zorgt hij voor de 2-0. De vreugde is echter van korte duur. Direct na de aftrap krijgt OMC een vrije trap die hard in het net wordt geschoten: 2-1.

De spanning stijgt weer, maar OMC weet twee grote kansen niet te benutten. Opnieuw gaat OMC ten aanval, maar DFC onderschept de bal en Mert, terug van een blessure, rent de diepte in, kapt een tegenstander uit en stuurt Yassine naar de linkerkant die de bal tegendraads in de verre hoek binnen schiet: 3-1. Hoewel OMC nog steeds aandringt, betekent dit de eindstand.

Deze wedstrijd stond bol van de spanning en op basis van inzet en een grote wil om te winnen heeft F1 een mooie overwinning geboekt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com