JEUGD: DFC F1 – Hardinxveld F3: 3-1

13 maart 2011 625x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC F1 – Hardinxveld F3: 3-1

De jongens van F1 mochten vandaag opnieuw tegen een nieuwe tegenstander: Hardinxveld F3. Onder prettige weersomstandigheden begint de wedstrijd om 9.00u ’s morgens. Direct vanaf het fluitsignaal wordt de aanval gezocht en laten de jongens de tegenstander merken dat er maar 1 vandaag zal winnen. Met een paar aardige aanvallen komt DFC steeds dichter bij het gewenste doelpunt en net nadat Hardinxveld zijn eerste aanval heeft opgezet, overigens keurig tegengehouden door het verdedigingsblok met Efe, Max en Michael, wordt Yassine in het midden van het veld aangespeeld. Via een prachtige kapbeweging zet hij 2 verdedigers op het verkeerde been en met een welgeplaatst schot vliegt de 1-0 in de touwen.

Hardinxveld is even van slag en er volgt een reeks van 6 corners voor DFC, maar met kunst en vliegwerk weet de tegenstander de bal uit het eigen doel te houden. Nu volgt er een reeks tegenaanvallen, maar keeper Sükrü houdt zijn doel knap schoon. DFC neemt de aanval weer over en Stijn plaatst de bal prachtig in de hoek. De keeper weet de bal echter te keren en Colin schiet de rebound tegen de  paal. De druk neemt verder toe en Michael schiet van grote afstand de bal op doel, maar weer weet de keeper zijn handen achter de bal te krijgen. Kort daarna schiet Stijn dan toch de bevrijdende 2-0 binnen. Er ontstaat hierdoor wat onvrede bij Hardinxveld en daar wordt door DFC nog voor rust gebruik van gemaakt: 3-0; een doelpunt van Efe.

Na de rust is Yassine de keeper en Sükrü gaat het verdedigingsblok versterken, waarmee Efe en Michael afwisselend wat meer de aanval kunnen zoeken. Het resulteert in een gelijk opgaande strijd en weinig doelkansen. Ryan en Stijn verrichten veel arbeid op het middenveld en beide teams komen maar een paar keer gevaarlijk voor het doel. Yassine komt 1 keer goed uit zijn doel en verhindert dat 2 doorgebroken aanvallers Hardinxveld nieuwe hoop zullen geven. Ook Colin komt nog een paar keer goed opzetten bij de 2e paal, maar slaagt er niet in te scoren. 1 minuut voor tijd weet Hardinxveld nog een eretreffer te maken. De overwinning komt echter niet meer in gevaar. F1 houdt hierdoor aansluiting bij koploper GSC.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com