JEUGD: DFC B1 – VVAC B1 2-1

21 maart 2011 1890x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC B1 – VVAC B1 2-1

Eindelijk, dat is het best passende woord na afloop van deze wedstrijd. DFC B1 kwam in een iets andere formatie het veld: Erdi, Maurizio, Ahmet, Sem,Malek, Moreno, Mounaiim (45min Tolga), Faysall, Twan, Marc, Angelo.

Terug naar de wedstrijd. Op deze zonnige dag was de eerste helft aardig om naar te kijken. VVAC had niet veel in te brengen maar toch kwamen ze er af en toe goed uit. DFC had het betere van het spel met af en toe redelijk voetbal en meer balbezit maar dit werd niet omgezet in doelpunten, de paar kansen en afstandschoten leverde geen goals op. 

In de tweede helft werden de ballen beter ingespeeld en verliep het positiespel beter. Na een vrije trap van Moreno, was het verdedinger Sem die in de kluts goed reageerde en de bal achter de keeper schoof. Na opnieuw een vrije trap van Moreno was het Twan die goed oplette en voor de 2-0 zorgde. Er leek niets aan de hand voor DFC totdat er verdedigend niet goed werd opgelet en de bal in de voeten van de tegenstander werd gegeven die gelijk  een op een met Erdi kwam, die dit duel niet wist te winnen.

Toch bleef er leuk gevoetbald worden door DFC, dat tien minuten voor tijd een tegenslag te verwerken toen Moreno geblesseerd uitviel. Op dat moment zat er niemand meer op te bank dus wordt het nog even hard werken met 10 man. Dit is prima gelukt. Eindelijk werden de kansen dan wel afgemaakt en konden drie punten bijgeschreven worden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com