Jan Pluymert en Sandra van Toorn winnen kaartavond in clubgebouw

6 maart 2011 686x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jan Pluymert en Sandra van Toorn winnen kaartavond in clubgebouw

Vrijdag 11 maart werd er de één na laatste wedstrijd van het Klaverjasseizoen gespeeld.
Omdat er enkele vaste leden andere verplichtingen hadden gingen wij in het clubgebouw met vier tafels van start en een tafel Jokeren, meldt medeorganisator Jan Breet. ,,Alles verliep weer als vanouds in een gemoedelijke sfeer.´´
 
Nadat er drie ronden waren gespeeld werden de totalen bij elkaar opgeteld en kon Jan Pluymert met 5171 punten als winnaar worden gefeliciteerd. Tweede werd Bert Huijbens met 5042 punten, derde Arie Delmotte met 4945 punten, vierde Bert Kuijpers met 4774 punten en vijfde Jan Breet met 4747 punten.
 
Vrijdag 15 april is er de laatste wedstrijd die meetelt voor het eindklassement. Het is nog lang niet beslist wie de Wisselbokaal in ontvangst kan nemen. De volgende personen komen hiervoor in aanmerking: Cor van Dijk, Bert Kuipers, Arie Delmotte, Bert Huijbens, Fred Eland en Jan Breet. Verder liggen er nog diverse outsiders op de loer. Al met al belooft het volgende maand een spannend slot te worden.
 
*Het Jokeren werd deze keer gewonnen door Sandra van Toorn (vriendin van Mark Noorlander) die met de speciaal door Jan Schuurman gemaakte slagroomtaart in ontvangst mocht nemen. Marja Delmotte werd tweede en Hennie Voetee en Arie Klop werden ex aequo derde.

 
 
U kunt zich reeds voor 15 april per e-mail aanmelden:j.breet94@chello.nl 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com