DFC houdt eersteklas-koploper Alblasserdam in oefenduel knap op 3-3

2 maart 2011 656x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC houdt eersteklas-koploper Alblasserdam in oefenduel knap op 3-3

DFC verrichtte donderdagavond een knappe prestatie door in en tegen Alblasserdam, koploper in de eerste klas, in een oefenwedstrijd met 3-3 gelijk te spelen.

De formatie van trainer Paul Koster, middenmoter in de tweede klas, deed geen moment onder voor de Alblasserdammers. Regelmatig was DFC zelfs de betere ploeg. Vooral in het eerste bedrijf liet DFC uitstekend voetbal zien dat gepaard ging met een voorbeeldige inzet.
 
Bij rust stond DFC niettemin met 2-1 achter maar dat kwam vooral omdat de scheidsrechter een zuivere roodwitte goal over het hoofd zag. De bal was volgens aanwezigen zeker een halve meter over de doellijn. De drie DFC-goals kwamen op naam van Marvin Hooplot (1-1), Davut Sahan (2-2) en Aron Perés (2-3).
 
Opstelling DFC: Michael Bekkers (foto-inzet), Melvin Zimmermann, Marco van Woerkom, Suleiman van der Straaten, Nick Stam, Erik Vos, Kenneth Klaverweide, Sabit Kayhan, Davut Sahan, Marvin Hooplot en Franklin Wielingen.
In de tweede helft kwamen verder in het veld Merijn van Groesen (voor Sabit), Robin Ramesar (voor Davut) en Aron Perés (voor Franklin). Hans van den Reydt fungeerde als grensrechter voor de wegens carnavalsverplichtingen afwezige Johan van den Broek.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com