DFC doet ook dit jaar mee aan sponsoractie van supermarkt Plus ´t Lam

1 maart 2011 2053x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC doet ook dit jaar mee aan sponsoractie van supermarkt Plus ´t Lam

Supermarkt Plus ´t Lam (Dubbeldam en Stadspolders-Bieshof) start maandag 21 maart weer een sponsorvoucher-actie voor verenigingen. DFC doet vanzelfsprekend opnieuw mee.

Vanaf de 21ste maart krijgen alle klanten bij elke besteding van 15 euro én bij speciale actieproducten, een sponsor-voucher met daarop een unieke streepjescode. Deze voucher ter waarde van een punt is eenmalig te doneren aan de vereniging naar keuze, in ons geval dus DFC. Hiervoor zijn speciale scanzuilen geplaatst in de Plus-vestigingen Dubbeldam en Bieshof. Door middel van een touchscreen kan de vereniging worden gekozen.
 
Aan het einde van de actie worden alle punten geteld en wordt 15.000 euro naar rato verdeeld onder de deelnemende clubs. Plus ´t Lam: ,,We willen onze klanten belonen voor hun trouw en loyaliteit aan onze winkels. Het supermarkt-landschap in Dordrecht is aan het veranderen, maar de klantentrouw in onze winkels is groot gebleken. Als dank willen we ook dit jaar weer 15.000 euro be-schikbaar stellen voor het verenigingsleven in Dubbeldam en Stadspolders´´.
 
De vorige actie leverde DFC het keurige bedrag op van bijna 250 euro. Allemaal de komende weken dus weer winkelen bij Plus ´tLam!
 
*Bijgaand wat beelden van de vorige actie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com