DFC 4 wint ook tegen Wieldrecht 7 (6-3) maar maakt het zichzelf wel lastig

13 maart 2011 622x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 wint ook tegen Wieldrecht 7 (6-3) maar maakt het zichzelf wel lastig

Het Vierde heeft vanmiddag op het eigen kunstgras Wieldrecht met 6-3 verslagen. Ondanks de ruime overwinning was met name de eerste helft niet goed. Er werd met name te veel onnodig balverlies geleden en ook de passing liet te wensen over.

Man of the match Erasmus Makatini opende de score, maar door zwak verdedigen stond het snel weer gelijk. DFC nam daarna door goals van Tinus van der Waal en wederom Erasmus de leiding.
Door nogmaals een slippertje van de verdediging kon Wieldrecht weer terug in de wedstrijd komen, 3-2. Gelukkig had Erasmus het vizier op scherp staan, waardoor Het Vierde met een 4-2 voorsprong de rust inging
 
Ondanks de aanwijzingen in de rust van de coach Johan ‘Opa’ Mol om niet altijd de moeilijkste oplossing te zoeken, werd er opnieuw slecht verdedigd waardoor de gasten weer konden scoren. Hierna werd DFC eindelijk wakker en ging beter voetballen. De verdediging maakte daarna geen fouten meer. Tinus wist het net weer te vinden en ook Robbie Korn pikte natuurlijk zijn doelpuntje mee (penalty). Dit zorgde voor een eindstand van 6-3 voor de mannen van het vierde.
 
Naaste concurrenten Drechtstreek 7 en De Grootte Lindt 5 lieten overigens dit weekend punten liggen.  Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Oranje Wit 9 op het programma.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com