2 E (4): Pupil van de Week Xander krijgt bal en vaantje van Aron Perés

12 maart 2011 877x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (4): Pupil van de Week Xander krijgt bal en vaantje van Aron Perés

Pupil  van de Week bij DFC – Oostkapelle was Xander Heugens (9). Hij is al sinds de kabouters een enthousiaste en trouwe voetballer. Hij is van nature een goede verdediger en heeft dan ook voor F2 al menig aanval afgeslagen. Zijn teamleider: ,,Xander staat altijd waar de bal komt! De laatste weken ontwikkelt hij zich enorm goed, en vindt hij het ook leuk om soms mee aan te vallen.´´

Zoals gebruikelijk woonde Xander de lunchbespreking van het eerste bij, deed mee aan de warming-up en betrad even na half drie aan de hand van de scheidsrechter het speelveld.
 
Na afloop kreeg hij in de bestuurskamer de van spelershandtekeningen voorziene wedstrijdbal en het clubvaantje uitgereikt door speler Aron Perés die weer een voornaam aandeel had in de DFC-zege. Tot de ceremonie behoorde ook een staatsiefoto voor het fameuze schilderij in de bestuurskamer.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com