2 E (4): Noah Oerlemans (8) Pupil van de Week bij DFC – Duiveland

31 maart 2011 3771x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (4): Noah Oerlemans (8) Pupil van de Week bij DFC – Duiveland

Noah Oerlemans (8) was vandaag Pupil van de Week bij DFC – Duiveland. Hij is al bij DFC sinds april 2009 en speelt momenteel in F2.

Noah was present bij de lunchbespreking van het eerste en nam ook deel aan de warming-up.  Om half drie betrad hij aan de hand van scheidsrechter Van Beijsterveld de roodwitte arena en mocht daarna de symbolische aftrap verrichten om vervolgens door de Duiveland-verdediging te slalommen en sterk te scoren.
 
Na afloop ontving hij in de bestuurskamer van DFC het bij de gelegenheid behorende cadeau-pakket. De van spelershandtekeningen voorziene wedstrijdbal en het traditionele DFC-vaantje werden op Noahs verzoek uitgereikt door DFC-doelman Rudolf Peute.
 
Noah heeft zich in zijn eigen team overigens ontpopt als een middenvelder, een waterdrager, een zwoegende bal-afpakker die zeer nuttig kan zijn. Ook maakt hij soms lange rushes aan de lijn (soms iets te lang, dat pingelen heeft ie van zijn vader). Ook scoort hij bijna elke wedstrijd wel 1 of 2 keer, vooral uit scrimmages voor het doel.
 
Verder is hij samen met Jelle, Nick en Max om de zoveel tijd een helft keeper van de F2. Noah heeft drie broertjes (Mike, Ruben en Samuel) en zit in groep 5 van de Prins Bernhardschool. Zijn vader is tevens trainer en leider F2.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com