2 E (4): Appie Güler overhandigt bal en vaantje aan Pupil van de Week Efe Ozdal

27 maart 2011 1845x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (4): Appie Güler overhandigt bal en vaantje aan Pupil van de Week Efe Ozdal

Efe Ozdal was vandaag Pupil van de Week bij DFC – VVC´68. Efe speelt in F1 en is al sinds juli 2009 lid van DFC. Hij is begonnen bij de kabouters en heeft vorig jaar in de F3 gespeeld.

Efe betrad aan de hand van scheidsrechter Gouman om half drie de roodwitte arena, kreeg bij de toss nog een vaantje van de arbiter en mocht daarna door de VVC-verdediging slalommen en sterk scoren.
Na afloop ontving hij in de bestuurskamer van DFC het bij de gelegenheid behorende cadeau-pakket. De van spelershandtekeningen voorziene wedstrijdbal en het traditionele DFC-vaantje werden op Efe´s verzoek uitgereikt door DFC-topscorer Appie Güler.
 
Leider Hans IJben vooraf over de Pupil van de Week: ,,Efe is klein van stuk , maar heeft een goede balcontrole en kan goed de bal afschermen, zodat tegenstanders er niet bij kunnen komen. Hij kijkt altijd goed naar de tegenstander en pakt dan op het goede moment de bal af en weet vaak op het juiste moment de bal naar zijn teamgenoten over te spelen. Meestal is hij verdediger of  verdedigende middenvelder maar hij kan ook heel goed keepen.´´
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com