2 E (3): Schitterende goal Aron Perés zet DFC kwartier voor tijd op winst

12 maart 2011 1102x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): Schitterende goal Aron Perés zet DFC kwartier voor tijd op winst

*Vervolg wedstrijdverslag – Ook in het tweede bedrijf presenteerde DFC zich met de lichte wind in de rug als de meest dreigende ploeg. Appie Güler en Robin Ramesar (kopbal) lieten echter reële mogelijkheden liggen. Oostkapelle moest het opnieuw van zijn fysiek overwicht hebben, maar voorlopig had DFC z´n zaakjes verdedigend weer stevig onder de knie. Bovendien stond Rudolf Peute onder de lat weer indrukwekkend paraat.

Een kwartier voor tijd trok DFC het duel uiteindelijk volledig en verdiend naar zich toe. Aron Perés rondde een schitterende solo-actie die op de middellijn begon op bewonderenswaardige wijze af: 2-0. DFC genoot kennelijk iets te lang na van die fraaie treffer want vanaf de aftrap kon Oostkapelle via Wouter Verduijn de aansluitingstreffer al weer aantekenen: 2-1.
 
Dat leidde tot een spannende slotfase waarin Oostkapelle vanzelfsprekend probeerde langszij te komen maar er niet in slaagde Rudolf Peute opnieuw te verschalken. De betere kansen bleven zelfs voorbehouden aan het kwalitatief sterkere DFC. Omdat de Zeeuwse doelman niet voor zijn Dordtse collega onder deed en een machtig schot van Kenneth Klaverweide (foto-inzet) fraai keerde, bleef het bij de verdiende 2-1.
 
Voor diverse roodwitten was het overigens behoorlijk wennen aan de veldomstandigheden. Waar in voorgaande thuisduels modder en regen overheersten, moest door de recente weersgesteldheid worden gestreden op een relatief hard veld met z´n af en toe onvoorspelbare effecten.
 
DFC: Rudolf Peute, Cliften Sewpersad, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Suleiman van der Straaten, Erik Vos, Merijn van Groesen, Robin Ramesar (86m Sabit Kayhan), Kenneth Klaverweide, Aron Perés, Appie Güler. Wissels: Jonathan Dubbeldam, Davut Sahan, Franklin Wielingen.
Bijzonderheden: Marvin Hooplot (tijdens training opgelopen enkelblessure), Nick Stam (´gele´ schorsing) en reservedoelman Michael Bekkers (kaakbreuk) ontbraken.
Scoreverloop: 18m Appie Güler 1-0, 75m Aron Perés 2-0, 76m Wouter Verduijn 2-1.
Scheidsrechter: A.L. van Honk (Zuilichem) gaf Rubben Coppoolse geel.
 
(Verslag mmv Cees van der Sluis en Ton Lucas waarvoor dank).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com