2 E (3): DFC trekt sterke lijn na rust door en laat Arnemuiden kansloos

19 maart 2011 647x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): DFC trekt sterke lijn na rust door en laat Arnemuiden kansloos

*Vervolg wedstrijdverslag – In het tweede bedrijf trok DFC de lijn van voor rust door. Na tien minuten resulteerde dat al in de 0-2. Nu stond Appie Güler aan de basis. Zijn schot belandde uiteindelijk bij de opnieuw alert opgerukte Cliften Sewpersad die dit buitenkansje niet afsloeg (0-2).

Arnemuiden, technisch toch niet de minste ploeg uit de afdeling, probeerde zich terug te vechten in de wedstrijd. Toen naarmate de tijd verstreek de aansluitingstreffer uitbleef, kreeg DFC de ruimte om het duel op slot te gooien. Dat gebeurde vijf minuten voor tijd via aanvoerder Robin Ramesar: 0-3.  Zijn treffer leek verrassend veel op de 0-2. Robin kwam na een afgeslagen schot van Appie Güler in ideale scoringspositie. (Verslag Fred van Dongen mmv Ton Lucas en Ger Hüsen)
 
Scoreverloop: 36m Appie Güler 0-1, 55m Cliften Sewpersad 0-2, 85m Robin Ramesar 0-3.
DFC: Rudolf Peute, Cliften Sewpersad, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort (81m Nick Stam),  Suleiman van der Straaten, Erik Vos, Merijn van Groesen,Kenneth Klaverweide, Robin Ramesar, Appie Güler (87m Davut Sahan), Aron Perés. Wissels: Nick Stam, Davut Sahan, Marlon Kramer. Scheidsrechter: J. van den Berge (Bruinisse).
 
Bijzonderheden: Bij DFC ontbraken wegens blessures o.a. Marvin Hooplot, Jonathan Dubbeldam en Michael Bekkers (d). Appie Güler miste na een kwartier een strafschop voor DFC.
*DFC ging per spelersbus naar Arnemuiden. In Goes werd bij het bekende sportcentrum gestopt voor een drankje. Trainer Paul Koster hield daar ook zijn voorbespreking met de ploeg.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com