2 E (3): DFC levert mede door arbitrale misser twee belangrijke punten in

27 maart 2011 897x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): DFC levert mede door arbitrale misser twee belangrijke punten in

*Vervolg wedstrijdverslag – De gelijkmaker van VVC`68 leidde tot interne irritatie bij DFC dat zichzelf daarmee onnodig uit evenwicht haalde. Het duurde enige minuten voordat DFC zich had hervonden en de ergernis van zich afschudde. Invaller Davut Sahan (kopbal net over), Kenneth Klaverweide (schot eveneens net over) en Robin Ramesar (kopbal net naast) brachten de thuisploeg bijna opnieuw aan de leiding.

Helaas viel de treffer in spe aan de andere kant. Uit een snelle uitbraak na Dordts balverlies presenteerde VVC-spits Leon van den Ouden zich als de attente eindschakel: 1-2. DFC herpakte zich en kwam een kwartier voor tijd alnog verdiend langszij. Via Merijn van Groesen en invaller Davut Sahan belandde de bal bij Robin Ramesar die zich dat buitenkansje niet liet ontglippen: 2-2.
 
Zo ontstond een open, vinnig duel waarin beide teams voor de volle buit gingen. Die leek DFC toe te vallen, ware het niet dat scheidsrechter Gouman zeven minuten voor tijd blunderde. Uit een scherpe voorzet van de opgerukte Cliften Sewpersad kopte Davut Sahan gaaf de 3-2 binnen.
In tegenstelling tot de – reeds terecht naar het midden wijzende – grensrechter van VVC, zag Gouman over het hoofd dat een VVC-speler – na te zijn omspeeld door voorzetgever Cliften – nog bij de cornervlag stond waardoor onmogelijk sprake kon zijn van buitenspel. Door het onterecht annuleren van die goal bleef het 2-2 en mocht DFC zich na afloop flink benadeeld voelen.
 
In de slotfase gooide DFC er nog een waar bombardement aan schoten en kopballen op de Brabantse veste tegenaan. De meeste inzetten ketsten echter af op VVC-spelers of konden met moeite door de doelman worden gepareerd.
 
DFC – VVC´68 2-2 (1-0) – 21m Robin Ramesar 1-0, 59m Pieter de Graaf 1-1, 70m Leon van den Ouden 1-2, 77m Robin Ramesar 2-2. Scheidsrechter: J. Gouman (Ridderkerk).
Bijzonderheden: Bij DFC ontbrak trainer Paul Koster wegens griep. Anne Evers verving hem op de coachbank. Davut Sahan viel halverwege het tweede bedrijf in maar moest zich vanwege een spierblessure (hamstring) in de slotfase ook weer laten vervangen.
DFC: Rudolf Peute, Cliften Sewpersad, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Suleiman van der Straaten, Kenneth Klaverweide, Erik Vos, Robin Ramesar, Merijn van Groesen, Appie Güler (65m Davut Sahan / 85m Franklin Wielingen), Aron Perés. Wissels niet ingebracht: Nick Stam, Marlon Kramer.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com