Ton van Son en Monique Balder rondewinnaars kaartcompetitie DFC

16 februari 2011 652x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ton van Son en Monique Balder rondewinnaars kaartcompetitie DFC

In het clubgebouw werd vrijdagavond de zesde ronde van de Klaverjascompetitie DFC gehouden en de tweede ronde van de gloednieuw Joker-competitie.

Mede-organisator Jan Breet doet verslag: ,,Het was een goed bezochte avond wat resulteerde in zes tafels: vijf klaverjassen, één tafel jokeren. Deze keer werd het jokeren gewonnen door Margo (vriendin van Ronald Blokland) met als tweede Monique Balder. Gezien het vele lachen en giechelen hadden de dames het best naar hun zin. Helaas werd Arie Klop wederom laatste.´´
 
Het klaverjassen werd gewonnen door de oudste speler van het toernooi, namelijk Ton van Son (foto-inzet), die met 5522 de eerste plaats veroverde. Jan Breet: ,,Dat leverde hem een fraaie slagroomtaart op, gemaakt door good-old jan Schuurman.  Robert Langevoort werd tweede met 5143, Cor van Dijk derde met 5108, Jan Breet vierde met 5065 en Arie Delmotte vijfde met 5025 punten. Laatste werd Gerrit Draaier met 3577 punten.´´
 
De eerstvolgende wedstrijdavond is vrijdag  11 maart. Aanvang 20.00 uur. Jan Breet tot slot: ,,Jan Schuurman bedankt voor het bijspringen achter de bar.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com