Nar Veure kan weer terugzien op geslaagd carnavalsweekend

28 februari 2011 1778x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nar Veure kan weer terugzien op geslaagd carnavalsweekend

DFC´s carnavalsgilde Nar Veure kan weer terugzien op een zeer geslaagd weekeinde ondanks het natte weer.

Zaterdagavond vond in het clubgebouw het traditionele Nar Veure Bal plaats. Er was vanzelfsprekend weer een Bal Masqué, terwijl de muzikale omlijsting werd verzorgd door diverse kapellen en Club Elluv.  Rond middernacht werden de aanwezigen nog verrast met een wervelende surprise act.
 
Zondag stond het Familie Carnaval DFC op het programma, uiteraard ook in het clubgebouw. Behalve diverse (muzikale) optredens was er de verkiezing van de Best Verklede Piraat. Zoals bekend feest Nar Veure dit carnavalsjaar onder het motto Nar Veure staat piraat.
Fred Rackwitz namens Nar Veure: ,,Iedereen weer hartelijk dank voor uw aanwezigheid en tot de volgende carnavalsparty.´´
 
*Foto’s van het Nar Veurebal staan namens partygraaf Aad Aardoom op de site:
 www.narveure.nl/index.php/fotos/Nar%20Veure%20bal%202011.html  
en op de hyve van Winnie: winnie408.hyves.nl/
 
**Nar Veure rondt het carnaval zoals bekend komende zaterdag 5 maart af met het vermaarde Narretrappersbal. Dat gebeurt in samenwerking met De Schenkeltrappers (EBOH) op de locaties De Kazerne en De Pontonnier aan de Houttuinen die aan elkaar worden verbonden door middel van een loopsluis.
Een avond vol afwisselend entertainment van zangers, DJ’s en muziekkapellen in verschillende ruimtes die omgetoverd zijn tot een leutpaleis. Op 5 minuten loopafstand van de parkeergarage Spuiboulevard die 24 uur per dag is geopend.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com