KNVB district Zuid I past speelschema´s aan na vele afgelastingen

4 februari 2011 2573x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KNVB district Zuid I past speelschema´s aan na vele afgelastingen

Als gevolg van de vele afgelastingen heeft de KNVB district Zuid I besloten voor het vervolg van de amateurcompetities een nieuw speelschema op te stellen. Zoals bekend vallen alle DFC-teams onder dit district.

*Voor DFC 1 dat als enig team in een afdeling van veertien clubs speelt, blijft zaterdag 14 mei de slotdag van de reguliere competitie. Op zaterdag 12 maart wordt de in november in z´n geheel afgelaste tiende speelronde ingehaald met o.m. DFC – Oostkapelle. Op zaterdag 2 april gebeurt het zelfde met de vorige week in z´n geheel afgelaste 15de speelronde (o.m. DFC – Duiveland).
 
Verder zijn Tweede Paasdag (maandag 25 april) en Koninginnedag (zaterdag 30 april) vastgelegd als inhaaldata. Zoals bekend heeft DFC 1 nog twee hangpartijen tegoed, namelijk de uitwedstrijden tegen SSV´65 (Goes) en Zwaluwe.
 
**De seniorenteams die spelen in een schema van 12 zullen wel een week langer doorvoetballen. De laatste speeldag staat in het weekeinde van 14/15 mei (was 7/8 mei) op het programma. Er zijn extra dagen voor inhalen gepland waarbij de avonden zoveel mogelijk vrij blijven.
Het carnavalsweekend (5/6 maart) wordt een inhaaldag in onderling overleg. Koninginnedag (30 april) is vooralsnog een vrije dag. Voor het jeugdvoetbal verandert er niets.
 
**Meer info over de aangepaste schema´s zie: www.knvb.nl/nieuws/district/category/district/zuidi/veldvoetbal
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com