Knappe overwinning ´versterkt´ DFC 2 in oefenduel met SC Amstelwijck 1

15 februari 2011 2913x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Knappe overwinning ´versterkt´ DFC 2 in oefenduel met SC Amstelwijck 1

Het met enkele spelers van het eerste aangevulde DFC 2 van trainer Robert Mohan verrichtte dinsdagavond een knappe prestatie door de oefenwedstrijd bij SC Amstelwijck 1 met 1-2 te winnen na een 0-1 ruststand. Het eerste van de stadgenoot speelt zoals bekend een voorname rol in de vierde klas van de zaterdagcompetitie.

Beide DFC-goals kwamen op naam van Sabit Kayhan. De nieuwe doelman Michael Bekkers (foto-izet – in de winterstop overgekomen van IFC) kon terugblikken op een sterk optreden. Een dik tevreden Robert Mohan: ,,Hij behoedde ons in de beginfase met knappe reddingen voor een achterstand´´.
 
De trainer sprak na afloop verder over ´een nuttige oefenwedstrijd´ die duidelijk positief zal inwerken op de kampioensaspiraties van Het Tweede. In de competitie staat DFC 2 immers nog maar drie punten achter op Alblasserdam 2. De koploper leek tot voor kort ongenaakbaar maar vertoont de laatste tijd wat haarscheurtjes.
 
DFC 2 speelde bij SC Amstelwijck 1 met: Michael Bekkers, Jonathan Dubbeldam (70m Rutger Rodermond), Thomas van Brakel, Aike Janssen, Louisano Trinidad, Hikmet Uysal, Melvin Zimmermann, Franklin Wielingen (46m Arvind Ramesar), Sabit Kayhan, Aaron Perez Maria (70m Maarten Zilverschoon), Davut Sahan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com