JEUGD: RKTVC MC1 – DFC MC1: 2-6

25 februari 2011 799x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: RKTVC MC1 – DFC MC1: 2-6

Wedstrijd met een zeer treurige afloop die ongeveer 5 minuten voor einde werd gestaakt. Een van de spitsen(Andjali Raghoe) van DFC MC1 liep een gecompliceerde beenbreuk op. Haar scheenbeen en kuitbeen zijn allebei gebroken.

 De wedstrijd was op zich spannend en normaal op een paar onnodige overtredingen van de tegenstanders na, waar DCF MC1 een mooi staaltje van voetbal liet zien. Het mooi rondspelen van de bal en het creëren van kansen waarna de bal in het net verdween. Met een stand van 2-3 in ons voordeel gingen we de rust in. Eindstand werd uiteindelijk 2-6. Het laatste doelpunt was van Andjali tijdens het fatale ongeluk. Alle meiden van DFC MC1 waren erg geschrokken en ontdaan, en zochten huilend troost in elkaars armen.
 
Wij wensen Andjali heel veel sterkte met haar lange revalidatieperiode en hopen haar gauw weer te mogen bewonderen op het veld.  Zet hem op Andjali, we staan achter je – Je teamgenoten en meiden van DFC.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com