JEUGD: Papendrecht MD1 – DFC MD1: 3-3

6 februari 2011 752x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Papendrecht MD1 – DFC MD1: 3-3

Na een lange winterstop mochten de meiden van MD1 eindelijk de wei weer in.

We stonden nog in twijfel of we als 7-tal de voorjaars competitie zouden volmaken of het  toch een met een 11-tal .het is uiteindelijk een 11-tal geworden.

Een juiste beslissing want de D meiden zijn er klaar voor om op het gehele veld leuke wedstrijden te laten zien aan onze trouwe toeschouwers.

Twee weekjes terug hebben we wel de 1e wedtrijd van de 7-tal competitie gespeeld bij en tegen v.v.a.c en met een gelijkspel het 7-tal avontuur succesvol afgesloten .Toch in voorgaande seizoenen 2x als tweede geeindigd en ook 2x najaars kampioen geworden wat we nog wel even moeten vieren .

Dus zaterdag 5feb was het zover nog een beetje onwennig maar zeker niet slecht hebben we de eerste helft doorstaan met een zware wind tegen kwamen we 2x door Minou & Amber op voorsprong maar kwamen de papendrechters goed terug.

In de 2e helft hadden we wind mee maar konden daar te weinig van profiteren .We speelde voor 80% op de helft van de tegenstander maar na een aantal kansen (net voorlangs,en 2x op de lat en goed keeperswerk) was het Danique die in een vol 16 metergebied toch de 2-3 wist te scoren.

Jammer maar helaas konden we de 3 punten niet meenemen naar dordt want vlak voor tijd werd het toch nog 3-3 door een klein misverstand van de DFC defentie.

Maar meiden  de wil en inzet waren zo goed dat ik er vertrouwen in heb dat het dit seizoen weer heel leuk gaat worden met onze ploeg .

met dank aan Emily en de 2 nieuwe aanwinsten Sienna & Morgan

Het team bestaat uit : Selin,Ammi,Kelsey,Yoella,Danique,Minou,Lonneke,Denise,Shirley,Amber,Lotte,Sienna,Morgan en Emily 

Lindy was afwezig ivm turn wedstrijden

 

ga zo door meiden

 

gr cees

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com