JEUGD: Nieuw Lekkerland F1 – DFC F1: 2-9

5 februari 2011 692x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Nieuw Lekkerland F1 – DFC F1: 2-9

Na de winst in de 1e wedstrijd moest F1 vandaag tegen Nieuw-Lekkerland. Er staat vandaag erg veel wind. Ryan is helaas ziek en Max heeft een teenblessure. Gelukkig is Yassine weer fit en ook Efe doet gelukkig mee (ondanks een pijnlijke enkel). De wedstrijd begint rommelig en Nieuw-Lekkerland krijgt wat kansen, maar gelukkig weet keeper Michael de ballen te stoppen of is Efe op tijd om de bal te onderscheppen. F1 is nog niet echt gevaarlijk geweest, maar bij de 1e corner is het weer raak: Stijn schiet de bal hard in het doelgebied en de keeper werkt de bal in eigen doel. De 2e corner neemt Stijn zonodig nog beter en gaat rechtstreeks het doel in. De ban is gebroken en Nieuw-Lekkerland komt steeds minder aan aanvallen toe.

Na een mooie actie van Stijn schiet Sükrü de bal in, maar deze wordt nog door de keeper geblokt. Echter de rebound van Yassine gaat rechtstreeks de kruising in. Dan is het de beurt aan Colin; na een strakke voorzet van Stijn staat hij op de goede plaats: 1-4. Ook de 1-5 en de 1-6 zijn van Colin. Het slotakkoord van de 1e helft is weer voor Yassine: 1-7.

De 2e helft heeft F1 de wind tegen, maar tevens in Efe zijn beste man; nu geholpen door Michael worden alle ballen keurig tegengehouden. Nieuw-Lekkerland probeert het wel, maar met een schot op de lat en 2 goede reddingen van keeper Stijn komen ze niet tot scoren. Yassine doet dit nog wel 2 keer en Colin staat ook weer eens op de goede plek en zet net als Yassine 4 treffers achter zijn naam.

Wederom heeft F1 op basis van de totale teaminzet een prachtige prestatie neergezet!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com