JEUGD: IFC F9 – DFC F3: 2-3

27 februari 2011 921x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: IFC F9 – DFC F3: 2-3

Om 10.15 uur startte de wedstrijd tegen de gevreesde koploper van de competitie, IFC F9. Beide teams zaten vanaf de start goed in de wedstrijd. Het was een gelijk opgaande strijd met kansen over en weer. IFC nam in de eerste fase van de wedstrijd de leiding. Maar onze tijgers lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan, maar voetbalden net zo goed mee. Helaas was IFC in deze fase van de wedstrijd iets doeltreffender, waardoor zij ook nog eens op 2-0 kwamen. Enigzins verbaasd waren onze tijgers, daar zij het gevoel uitstraalden minimaal gelijkwaardig te zijn aan IFC. Dit resulteerde vlak voor rust in een fantatische aansluittreffer van onze jongedame Tamar. Onze tijgers hadden niet veel zin in een rustpauze en waren dan ook al weer snel op het veld. Na de pauze namen onze tijgers absoluut de overhand. Door een razendsnelle actie van Yordi kwamen we op een gelijke stand. Hiermee namen onze tijgertjes geen genoegen en liepen nog een stapje harder. Onze nieuwe aanwinst (Marwan) in het team maakte kort voor het einde van de wedstrijd de welverdiende winnende treffer. Onze helden voor deze wedstrijd waren: Yordi, Eren, Tamar, Kemal, Denilson, Delani, Noah en Marwan. Maar de ouders zijn er ook van overtuigd, dat we deze zware strijd zeker hadden gewonnen met aanwezigheid van: Simone, Murat, Kayo en Walid die helaas niet konden spelen. Tijgers ga zo door, wij hebben in ieder geval enorm van jullie spel en vooral inzet genoten. We zijn trots op jullie!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com