JEUGD: GSC F1 – DFC F1 4-2

25 februari 2011 2273x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: GSC F1 – DFC F1 4-2

Onder koude omstandigheden moest DFC F1 vandaag aantreden tegen medekoploper GSC F1. Vanaf het eerste fluitsignaal had F1 het moeilijk met de tegenstander. Wellicht vanwege de kou werd er niet zo goed gespeeld als in de eerste twee wedstrijden. Vaak hadden spelers ruzie met de bal en omdat GSC bij vlagen goed overspeelde waren de kansen dan ook voor GSC.

Gelukkig had F1 in Stijn een keeper die lange tijd zijn doel schoon hield, maar juist op het moment dat het er op leek dat F1 wat beter in de wedstrijd ging komen sloeg GSC toe: 1-0. Even later kreeg GSC zelfs nog een strafschop, maar Stijn reageerde goed en Efe ruimde de bal op. De ruststand was dan ook 1-0.
 
In de tweede helft ging DFC op zoek naar de gelijkmaker. De wedstrijd ging wat meer gelijk op, maar uit een messcherpe counter scoorde GSC de 2-0. Na een fraaie aanval kreeg DFC zijn eerste grote kans, maar het schot van Yassine ging via onderkant lat terug het veld in. DFC probeerde de tegenstander zijn wil op te leggen, maar uit een bijna identieke counter werd het 3-0. Even was de ploeg uit het veld geslagen en uit weer een prachtige combinatie maakte GSC zelfs nog 4-0.
 
Na dit doelpunt ging DFC plots meer overspelen en werd het steeds gevaarlijker. Een van de spelers van GSC restte niets anders dan de bal met zijn handen voor de doellijn weg te halen. De toegekende strafschop werd door Stijn onberispelijk binnengeschoten. De ban was gebroken en DFC legde nu een mooie aanval op de mat waarbij Yassine de voorzet van Stijn schitterend binnenschoot: 4-2. Helaas kwam deze ommekeer te laat en was dit het laatste wapenfeit van deze wedstrijd. Volgende week weer een lastige wedstrijd: op eigen terrein tegen OMC.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com