JEUGD: Dubbeldam F3 – DFC F2 2-2

25 februari 2011 745x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Dubbeldam F3 – DFC F2 2-2

In de vroege en koude uitwedstrijd (8.0 uur, 2 graden) bij Dubbeldam F3 was Eren vandaag onze aanvoerder. Door de aanvoerdersband krijgt hij extra krachten. In het begin is hij een van de weinige die de slapers al uit de ogen heeft gewreven.
 

Max kon er vandaag helaas niet bij zijn. We begonnen vol goede moed, maar nog een beetje suf.
Dubbeldam is een fysiek sterk team met veel tweedejaars F- spelers met een goed schot in de benen. Wij proberen goed aan te vallen en dat lukt ook, maar de kansen die in de training zo benut worden, willen vandaag geen goals opleveren. En als je zelf niet scoort…

Dubbeldams eerste goal valt door sterk doorzetten en goed samenspel. Het wedstrijdbeeld verandert niet echt, en door een uitval staan we ineens 2-0 achter. Toch blijven we als team zoals altijd gevaarlijk en de jongens knokken om zelf ook te kunnen scoren.
 
De tweede helft beginnen we aanvallend. Voorin (Joey, Jan) staan we beter dan ooit samen te spelen, en uit de vele kansen scoort Jan dan ook (uit een prachtige voorzet van Joey) de 2-1. Dit is het sein om nog meer druk te zetten. Jelle (die door Nick als keeper in de tweede helft is vervangen) knalt er lekker in. Xander en Luca staan erg goed te verdedigen en Noah beloopt het hele veld. Hij scoort dan ook uit een uitbraak en schuift de bal knap in de hoek: 2-2.
 
Dubbeldam zit er een beetje doorheen en we krijgen kans op kans om de winst te pakken. Elke keer schieten we net naast, over of pakt de keeper de bal erg goed. Uiteindelijk blijft het 2-2, maar ik heb nu al zin in de return. Heel erg goed teruggekomen na die achterstand, en dikke complimenten voor allemaal. Jullie hebben laten zien dat jullie met elkaar een goede prestatie kunnen neerzetten. (Verslag Arjan)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com