JEUGD: DFC MC1 – ASH MC1: 3-1

5 februari 2011 789x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC MC1 – ASH MC1: 3-1

De meiden van DFC MC1 krijgen langzamerhand hun zelfvertrouwen. Vanaf de start van de competitie dit jaar heeft de ploeg van DFC MC1 een goede aanvulling gehad in de vorm van een nieuwe aanwinst voor de ploeg. We heten langs deze weg Saffron Yates welkom bij de ploeg.Saffron heeft al ongeveer 5 jaar hiervoor gespeeld bij een ander club. De meiden van  MC1 hebben met hun gretigheid naar winst deze wedstrijd naar zich toe weten te trekken. Ze speelden grotendeels van de wedstrijd op de helft van de tegenstander. De tegenstander wist zich ook te weren en wisten een doelpunt op hun naam te zetten. Er werd hard gewerkt wat het resultaat was van een mooi wedstrijd met spannende momenten. Er werden door DFC MC1 veel kansen gemist en enkele schoten kwamen in het zijnet terecht. Jammer.

 ASH MC1 was een fijne, prettige en sportief tegenstander om tegen te voetballen. In tegenstelling tot de andere ploegen waar de meiden van DFC MC1 tegen moesten voetballen, was de uitkomst meestal onsportief gedrag van de tegenstanders die zich uitte met vele vervelende scheldpartijen en in sommige gevallen vechtpartijen. 

DFC MC1 heeft nu in haar huidige opstelling een goede en stabiele ploeg dat nu alleen voor winst gaat.

Wedstrijd verloop: 2 doelpunten van Birsen Aktas(verdedigster) en 1 doelpunt van Andjali Raghoe. Alle doelpunten vielen in de eerste helft.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com