JEUGD: DFC F2 – Wieldrecht F3: 11-1

26 februari 2011 866x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC F2 – Wieldrecht F3: 11-1
Vandaag stond de wedstrijd tegen Wieldrecht op het programma. Op papier een makkelijke wedstrijd, want Wieldrecht had nog niets gewonnen en DFC staat bovenaan in de competitie. De spelers kregen de opdracht om goed samen te spelen en op het middenveld snel de bal proberen af te pakken. Nick was de aanvoerder van vandaag. Voor Jelle was het een speciale wedstrijd, want hij speelde tegen zijn oude club en tegen 2 jongens uit zijn vorige team.
 
DFC ging voortvarend van start. Joey ging vanaf rechts alleen op de keeper af en knalde de bal op de lat, via de lat ging de bal via de knie van Nick in het doel: 1-0. Vlak daarna had Noah een kans, maar die bal ging jammer genoeg op de paal. Met een mooi afstandschot scoorde Nick zijn tweede: 2-0.
Wieldrecht werd erg terug gedrongen op hun eigen helft, maar kwamen er een aantal keren gevaarlijk uit, het eerste schot door Wieldrecht op het doel van DFC werd goed gestopt door Jelle.
Snel achter elkaar werd er gescoord. Jan scoorde 3-0 en vanuit een mooie corner van Nick die strak voor het doel langs ging, werkte de keeper de bal in het eigen doel: 4-0.
Wieldrecht kwam er weer snel uit waarbij de aanvaller alleen op Jelle afging. Doordat Jelle snel zijn doel uit kwam en daardoor zijn doel verkleinde, werd de bal op de paal geschoten.
Vlak voor rust kwam er een mooie pass van Naomi’s linker, waardoor Noah de 5-0 kon maken. Er was ook nog een mooie aanval waarbij Xander langs de lijn opstoomde naar het doel, de bal speelde naar Max, via Eren, weer Max schoot Naomi de bal net naast. Maar 5-0 is natuurlijk een prachtige stand om te gaan rusten.
 
In de 2e helft ging Noah keepen en Jelle het middenveld versterken. Het beeld van de 1e helft bleef hetzelfde. DFC viel veel aan waarbij Wieldrecht op een kluitje verdedigde en zo nu en dan kwam Wieldrecht er uit met hun snelle spits. Door goed passen kon Eren op doel schieten, waarbij de keeper in eerste instantie de bal tegenhield, maar uit de rebound scoorde Joey 6-0. Uit een mooie voorzet van Nick scoorde Jelle met zijn linker de 7-0.
 
Vanuit de eigen helft stuurde Naomi Jan richting het doel van Wieldrecht, hij omspeelde de verdediger en knalde van afstand de bal in de kruising 8-0. Nick scoorde 9-0 doordat hij de uittrap van de keeper opving. Waarna Wieldrecht na weer een snelle uitval een doelpunt tegen scoorde 9-1. Nadat Jelle de bal had afgepakt speelde hij af naar Nick die de 10-1 scoort. De eindstand werd bepaald door een afstandschot van Nick: 11-1.
 
De overwinning was verdiend en werd als team behaald. Luca en Xander stonden weer erg goed te verdedigen. Op het middenveld werd goed gejaagd op de bal. En 5 verschillende spelers hebben gescoord. Ga zo door jongens en meid dan worden jullie wel kampioen, Arjan (vader van Jelle).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com