JEUGD: DFC F2 – VVGZ F4: 6-4

5 februari 2011 764x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC F2 – VVGZ F4: 6-4

De tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Nadat de eerste wedstrijd relatief gemakkelijk werd gewonnen van ASWH, was het vertrouwen groot dat we het goed gingen doen tegen VVGZ. Wat een beetje als belemmering werkte was dat Eren en Jelle afwezig waren, en Joey en Naomi niet helemaal fit.

We begonnen in een stormachtige tegenwind goed in de aanval, maar VVGZ bleek al direct een goede tegenstander met goede combinaties, veel inzet en een goede keeper.

Door de storm was het een beetje rommelig, maar door een erg mooie aanvalscombinatie van Nick, Jan en Joey was het Joey die wist te scoren, 1-0. VVGZ legde zich er niet bij neer en bleef ook aanvallen. Door een misverstand achterin werd vlak voor rust de gelijkmaker gemaakt. Dat was een tegenvaller. In de rust was duidelijk dat er met meer concentratie en inzet gespeeld moest worden.

Toch was het VVGZ die het beste uit de startblokken kwam, 1-2. Maar dan is er nog Joey. Ondanks zijn pijnlijke enkel was hij niet af te stoppen, en scoorde 2-2 en 3-2. Noah, in de rust van keeper naar veldspeler gewisseld, maakte de 4-2 en dat leek de beslissing.

Niet volgens VVGZ dat sterk bleef voetballen en terugkwam tot 4-3. Joey maakte zijn succesdag echter compleet door nog twee keer te scoren. VVGZ scoorde ook nog een keer.

Heel sterk gevoetbald, vooral door de pit die Jan en Noah in de tweede helft in het veld brachten weer een overwinning!

Arjan

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com