JEUGD: DFC B1 – IFC B2: 2-0

25 februari 2011 888x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC B1 – IFC B2: 2-0

DFC B1 kreeg eindelijk wat het verdiend. Na een zeer rommelig begin van de wedstrijd kreeg DFC steeds meer het heft in handen en werd er bij vlagen goed spel getoond. Na 14 minuten wist Gregory Koeiman de keeper van IFC met zijn hoofd te verschalken na een schitterende pass van Mounaiim Haddad vanaf de middenlijn over de verdediging heen.
 

In de tweede helft werd het voetbal iets beter maar nog niet wat er van het elftal verwacht wordt.
Toch wordt er weinig weggegeven en worden er genoeg kansen gecreëerd. Na een goede individuele actie van Mounaiim die goed aflegde  kwam Mark voor open goal een teenlengte tekort om de bal binnen te tikken.
 

Na een corner van Faysall Lachhab werd er slecht uitverdedigd waardoor de bal voor de voeten kwam van aanvoerder Ahmet Tasqin die de bal voor de tweede maal achter de keeper van IFC wist te schieten. 10 minuten voor tijd kreeg DFC nog een penalty maar die was niet besteed aan keeper Erdi Calis die faalde vanaf 11 meter. Hoe dan ook, een verdiende overwinning voor DFC.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com