JEUGD: ASWH F4 – DFC F2: 1-5

19 februari 2011 748x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: ASWH F4 – DFC F2: 1-5

ASWH F4 – DFC F2

Zaterdag 22 januari 2011

Gelukkig konden onze jongens en meid weer eens lekker een wedstrijd voetballen na bijna 2 maanden niet gespeeld te hebben. En het was de eerste wedstrijd in 2011 met een nieuwe competitie met nieuwe tegenstanders. Vandaag werd er gespeeld in Hendrik-Ido-Ambacht tegen ASWH F4. Jammer genoeg was Eren ziek, waardoor hij niet mee kon doen en Jan had 3 dagen koorts gehad, waardoor hij alleen even in de 1e helft kon meespelen. Heel dapper dat hij het probeerde, maar hij had niet genoeg energie om langer te spelen.

Jelle onze aanvoerder voor vandaag stond op doel de 1e helft en had niet zo veel te doen in het begin, want DFC was vooral aan het aanvallen en na een paar kleine kansen maakte Nick de 0-1. Maar ASWH was een taaie tegenstander die vooral in de verdediging niet opgaf en achter onze jongens aan bleef rennen, waardoor er niet veel meer kansen kwamen in de 1e helft en er vooral gevoetbald werd op het middenveld. ASWH kwam er ook nog een paar keer gevaarlijk uit, waarbij Jelle een hard schot goed tegenhield, maar in de blessuretijd van de 1e helft scoorde ASWH, via een been van een verdediger ging de bal via de binnenkant van de paal in het doel. Dat was even een domper om met 1-1 te gaan rusten.

In de 2e helft stond Max op doel en ging Jelle de aanval ondersteunen. In de 2e helft konden we veel meer druk uitoefenen op ASWH, waardoor er al snel een kans kwam voor Jelle die net naast schoot. Maar vlak daarna scoorde Nick uit een corner die Jelle knap voor had gegeven de  1-2, we stonden weer voor. In de tweede helft werd heel erg goed samengespeeld, waardoor er steeds meer kansen kwamen. Jelle scoorde 1-3, waarna Nick zijn derde doelpunt maakte 1-4. Joey had nog een goede kans op 1-5, maar zijn schot ging jammer genoeg net naast. Naomi stond haar mannetje (vrouwtje!) op het middenveld en probeerde met haar beroemde linker pegel te scoren, maar dat is deze wedstrijd jammer genoeg niet gelukt.

Onze verdediging stond als een huis met Luca die de aanvallers opving en de bal elke keer goed afspeelde naar voren. En als ze Luca voorbij kwamen stond Xander daar zijn mannetje. ASWH kreeg nog een paar kansen, maar Max wist met katachtige reddingen zijn doel leeg te houden in de 2e helft. En als Noah de bal afpakte in de verdediging of op het middenveld dan maakte hij zijn beroemde lange rush naar voren. Gelukkig kon spits Joey zijn doelpunt meepikken en alsnog de 1-5 scoren uit een voorzet van Jelle. Waardoor de wedstrijd eindigde met deze mooie uitslag. De overwinning was hartstikke verdiend, want er werd heel goed samengespeeld en iedereen speelde met veel plezier. Tijdens de penalty’s was Max goed op dreef en liet hij er maar 1 door. Doordat Nick en Naomi hun penalty’s er inschoten werden de penalty’s ook met 2-1 gewonnen.

Jongens en meid we hopen dat jullie in deze nieuwe voorjaarscompetitie dit spel kunnen vasthouden dan komen er nog meer mooie overwinningen aan en hopelijk zijn volgende week Jan en Eren er weer bij.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com