DFC-veteranen spelen gelijk (3-3) tegen ODS eerste wedstrijd van 2011

11 februari 2011 849x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-veteranen spelen gelijk (3-3) tegen ODS eerste wedstrijd van 2011

De DFC-veteranen speelden donderdagavond hun eerste wedstrijd van 2011. Tegenstanders waren de collega-veteranen van ODS. Het spannende duel onder leiding van arbiter Fred Rackwitz eindigde onbeslist (3-3). Voor DFC scoorden Duco Bolte, Jan Balder en Patrick van de Weetering.

De volgende roodwitte oud-gedienden waren namens veteranen-coördinator Arie Delmotte voor deelname uitgenodigd: John Besemer, Cees Rombout, Patrick van de Wetering, Perry Koster, Marc van de Ende, Martin van Wijngaarden, Duco Bolte, Arie Delmotte, Jan Balder, Bert Boogert ,Patrick Verheij, Johan van Ammelrooij, Bert Huijbens, Michael Weeda, Pleun de Waal, Pieter van Kaam, Marco Franken, Jack Spits. Gerard Bos en Arie Klop begeleidden het veteranenteam.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com