DFC dezer dagen breed present in de diverse media met verslagen en interviews

25 februari 2011 918x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC dezer dagen breed present in de diverse media met verslagen en interviews

Update – DFC kent dezer dagen weer flinke media-belangstelling. Zo berichtte AD De Dordtenaar in z´n editie van vanmorgen in een ruim verslag dat DFC afgelopen zaterdag tegen Dinteloord zijn goede spel niet beloond zag worden. Ook op de sites van De Stem van Dordt en DordtNu zijn verslagen te vinden van de met 3-4 verloren wedstrijd.

*Voorts bevat de jongste editie van het huis-aan-huis verschijnende Voetbaljournaal twee ´roodwitte´ interviews. In het ene staat verdediger Marvin Langevoort centraal, in het andere is grensrechter Johan van den Broek de hoofdpersoon.

In de vaste rubriek Vlaggetjesdag zegt Johan onder meer: ,,Een grensrechter is onderdeel van het arbitrale trio. Je bent in functie en doet het met z´n drieën. Dat is het uitgangspunt. Als hij mij een keer laat staan accepteer ik dat. Ik kan een fout maken, hij ook. Meestal is de relatie prettig´´.

*Co-voorzitter Ger Hüsen viel onlangs in de prijzen bij weekblad De Stem van Dordt. Hij won een aflevering van de luchtfoto-wedstrijd van dit blad en kreeg uit handen van redacteur Piet de Meer een fraaie afdruk van de ´winnende´ luchtfoto van Dubbeldam. 

*Sinds kort staan dus ook wedstrijdverslagen van DFC´s eerste op de sites van DordtNu en De Stem van Dordt. Op die sites is ook een bericht met foto te vinden over de geslaagde hartreanimatiecursus vorige week bij DFC. (tekst fvd)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com