DFC 4 wint met ruime cijfers van ASWH 6 (0-9)*Hattrick Robbie Korn

5 februari 2011 788x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 wint met ruime cijfers van ASWH 6 (0-9)*Hattrick Robbie Korn

DFC 4, het elftal van coach Johan opa Mol, heeft vandaag met ruime cijfers de uitwedstrijd tegen ASWH 6 gewonnen: 0-9.

Ondanks de harde wind begon DFC goed aan de wedstrijd. Robbie Korn verzorgde met een zuivere hattrick de eerste drie doelpunten. Nog voor de rust maakte Tinus van der Waal de vierde van de dag. Dankzij een aantal knappe reddingen van keeper Steven Kalis kon DFC aan de thee met een 0-4 voorsprong.
 
De tweede helft ging DFC verder met waar het begonnen was: scoren. Maarten Janssen, Erasmus Makatini, Wim Opmeer, Mathijs Jongeneel en Rick van Hemert zorgden voor een 0-9 einduitslag. Volgende week zaterdag staat de confrontatie met de directe titelconcurrent De Zwerver 4 op het programma. Deze wedstrijd begint  om 12.30 uur op kunstgras van DFC.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com