DFC 4 blijft na winst (6-4) op kop en viert carnaval als bananentros

26 februari 2011 839x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 blijft na winst (6-4) op kop en viert carnaval als bananentros

DFC 4 handhaafde zich vanmiddag aan de kop van de reserve vijfde klas door  op het eigen kunstgras Rijsoord 9 met 6-4 te verslaan. Een verslag van speler Conan Wilhelmus:

Wat een mooie ochtend leek te worden veranderde al snel in een regenachtige dag. Het vierde dat met 17 man sterk aantrad aan deze wedstrijd, moest er vandaag voor zorgen om tegen de 9 man van de hekkensluiter geen fouten te maken.  We begonnen goed aan de wedstrijd en al snel was het Maurice Kalis die met zijn verkeerde been de perfecte voorzet op onze zwarte parel Era gaf die de bal vervolgens met een simpele kopbal kon binnenlopen.
 
De grote ruimtes op het veld door een twee man meer situatie werden vervolgens niet goed gebruikt, er werd te veel met de bal gelopen en de zijkanten werden niet goed benut. Ondanks dit was het Danny Haksteen die na een combinatie met Conan de bal zakelijk in de verre hoek schoot. Na de 2-0 werden we te gemakzuchtig wat resulteerde in een tegendoelpunt. Snel hierop was het Rick van Hemert die voor de 3-1 aantekende, maar nog voor rust werd het 3-2 wederom door slordigheden en gemakzucht. Wel moet er gezegd worden dat er vele en vele kansen om de zeep zijn geholpen in de eerste helft.
 
Nog geen vijf minuten in de tweede helft werd er weer slecht verdedigd en dat leidde tot een verrassende 3-3 stand tegen de negen man van Rijsoord die slechts 4 punten hebben. Het voetbal werd er in de tweede helft niet beter op, maar uiteindelijk werd het door onze zwarte parel, Jensen (foto-inzet) en Robbie Korn toch nog 6-3. Rijsoord wist er ook nog eentje te maken hoe dit doelpunt tot stand kwam tja dat weten we allemaal : laksheid.
 
Maar niet getreurd de 3 punten zijn weer binnen en het kampioenschap is weer een stapje dichterbij. Vanavond zijn deze piraten-bananen weer alles vergeten na tig bier bij het carnaval. ..
Opstelling DFC 4: Steven, Erik (45 Tijmen), Tomas (10 min Danny K.), Haksteen, Janssen (45 min Tinus), Jensen (45 min Robbie), Rick, Maurice, Mario (Matthijs), Era en Conan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com