DFC 4 blijft koploper na fraaie overwinning (1-4) op concurrent

19 februari 2011 723x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 blijft koploper na fraaie overwinning (1-4) op concurrent

Update (wedstrijdverslag) – DFC 4 verrichtte vanmiddag een schitterende prestatie door in de reserve vijfde klas een van de concurrenten voor het kampioenschap overtuigend te verslaan. Het Vierde won bij Groote Lindt 5 met 1-4 en blijft zodoende de fiere koploper. Tot voor vandaag had Groote Lindt evenveel verliespunten als DFC.

De Zwerver 4 liep echter in de pas met DFC door thuis met 5-0 te winnen van Wieldrecht 7. De Kinderdijkers bleven zodoende tweede met twee punten achterstand.
Stand bovenaan na vandaag: DFC 4 11-28 (+36), De Zwerver 4 11-26 (+18), Drechtstreek 7 10-22 (+15), Groote Lindt 5 9-19 (+7).
 
*Wedstrijdverslag door Maurice Kalis – De roodwitten hebben zaterdagmiddag zonder problemen Groote Lindt aan de kant geschoven. De equipe van het coach-duo Johan Mol en Ronald van Pelt maakte voor rust twee doelpunten en had zonder meer recht op een handvol treffers. De score in de eerste helft bleef echter op 0-2 steken. Nadat Erasmus in het tweede bedrijf de 0-3 maakte scoorden de thuisploeg vrij onverwacht de 1-3. De Zwijndrechtenaren kwamen eigenlijk geen moment in het stuk voor en mochten geen enkele aanspraak maken op zelfs maar een gelijkspel. Mario zorgde voor het slotakkoord: 1-4.
Trainers Johan en Ronald gunde een flink aantal basisspelers rust, maar de vervangers leken in de openingsfase niet met volle overtuiging hun kans te willen grijpen. Hoewel het spel ver beneden niveau lag had DFC4 van begin af aan een veldoverwicht tegen de medekampioenskandidaat uit Zwijndrecht, die veel moeite had om de voorwaartsen te bereiken.
 
Het was dan ook geen verrassing dat de Dordtenaren de leiding namen. Robbie kwam brutaal voor de dag en stichtte zelfs het eerste gevaar. Een afstandsschot verdween over de keeper van Groote Lindt en belandde met enig geluk in het doel: 0-1. Vervolgens gaf DFC de leiding niet meer uit handen. Groote Lindt bleef zodoende met lege handen achter, het vierde nestelt zich steviger op de eerste plaats.
 
*Bijgaand beelden van Groote Lindt 5 – DFC 4 gemaakt door Hans Jongeneel waarvoor dank.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com