Derby was ook ontmoeting van de Businessclubs van DFC en Pelikaan

12 februari 2011 2171x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Derby was ook ontmoeting van de Businessclubs van DFC en Pelikaan

Niet alleen de spelers van DFC en Pelikaan ontmoetten elkaar vandaag  in de tweede klasse E van het zaterdagvoetbal.  Behalve een sportieve krachtmeting was er ook een zakelijke. Voor de in de businessclubs verenigde sponsors van zowel DFC als Pelikaan was namelijk een gezamenlijke ontmoeting georganiseerd met als plaats van handeling de sportzaal van DFC. De gebeurtenis kreeg de toepasselijke titel Business to Business Meeting DFC – Pelikaan.

Jan Breet van DFC´s actieve sponsorcommissie: ,,Het idee kwam op tijdens een maandelijkse bijeenkomst van onze Businessclub.  DFC-voorzitter Ger Hüsen heeft tijdens de wedstrijd Pelikaan – DFC het voorstel voor een Business to Business op tafel gelegd. Men was daar ook bij Pelikaan direct zeer enthousiast over. ´´
 
De sponsorcommissie van DFC bestaat behalve uit Jan Breet uit hoofdsponsor Danny van Adrichem van het gelijknamige grote schoonmaakbedrijf uit Sliedrecht, Johan van Ammelrooy, Martin van Wijngaarden en Pleun van Gelderen jr. Zij werkten het plan verder uit.
De sportzaal was speciaal voor de bijzondere gelegenheid ingericht met partytenten, verlichting, mobiele bar, beplanting en wat zitjes om een sfeertje  te creëren. Dat lukte zeer goed. De belangstelling was ondanks het miezerige weer uitstekend. Drank en hapjes ontbraken vanzelfsprekend niet. Hoofdsponsor Danny van Adrichem heette de aanwezigen allen welkom. Na afloop kreeg iedere bezoeker nog een attentie.
Ook voor de DFC-ers die niet tot de Business Club behoren was er na de derby een attentie. Voor hen was een disco ingehuurd. Zo kreeg de overwinning van DFC nog een extra feestelijk tintje.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com