DERBY (2): Hoofdsponsor ontvangt gasten in sfeervol ingerichte sportzaal

7 februari 2011 1416x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DERBY (2): Hoofdsponsor ontvangt gasten in sfeervol ingerichte sportzaal

 *Update / Vervolg – Jan Breet van de organiserende Business Club: ,,Wat gaan wij doen? We nemen bezit van de sportzaal op ons DFC-complex. Die wordt ingericht met partytenten, verlichting, mobiele bar, beplanting en wat zitjes om een sfeertje  te creëren.´´

,,De sponsoren van zowel DFC als Pelikaan kunnen er vanaf 13.30 uur terecht. Ze worden in het clubgebouw opgevangen bij de deur naar de sportzaal waar een presentielijst ligt van wie zich hebben aangemeld. Iedere bezoeker krijgt een polsbandje, dat recht geeft op toegang tot de sportzaal.´´
 
Jan Breet vervolgt: ,,Het mag duidelijk zijn dat onze hoofdsponsor Danny van Adrichem zich op een voorbeeldige manier wil manifesteren zowel voor DFC als voor zijn bedrijf. Drank en hapjes zullen niet ontbreken. Danny zal de aanwezigen rond kwart over twee welkom heten, waarna diegenen die daar belangstelling voor hebben de wedstrijd DFC – Pelikaan kunnen bezoeken. Zowel in de rust als na de wedstrijd is een ieder weer welkom. Na afloop krijgt iedere bezoeker nog een attentie.´´
 
Ook voor de DFC-ers die niet tot de Business Club behoren is er na de derby een attentie. Jan Breet: ,,Voor hen heeft onze sponsor tussen vier en zeven uur een disco ingehuurd. Dus een ieder kan aan zijn trekken komen. Verder zullen wij natuurlijk trachten ons Sponsorenbestand deze middag uit te breiden.´´

*Zie ook de websites van Dordt Nu en De Stem van Dordt te bereiken via:  www.deweekkrant.nl/Dordrecht

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com