DERBY (1): Ook businessclubs DFC en Pelikaan ontmoeten elkaar zaterdag

7 februari 2011 1628x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DERBY (1): Ook businessclubs DFC en Pelikaan ontmoeten elkaar zaterdag

Door Fred van Dongen

Update (zie deel 2) – Zaterdag staat in de tweede klasse E van het zaterdagvoetbal de derby DFC – Pelikaan op de rol. DFC en het Zwijndrechtse Pelikaan zijn de enige Zuid-Hollandse ploegen in de afdeling, zodat wat dit seizoen betreft gesproken kan worden van een unieke streekderby. De kans op afgelasting lijkt gering gezien de weersvooruitzichten.
 
DFC tegen Pelikaan wordt niet alleen een sportieve krachtmeting maar ook een zakelijke. Voor de sponsors van zowel DFC als Pelikaan is namelijk een gezamenlijke ontmoeting georganiseerd. Plaats van handeling is komende zaterdagmiddag de sportzaal van DFC. De gebeurtenis heeft de toepasselijke titel gekregen Business to Business Meeting DFC – Pelikaan.
 
Jan Breet (foto-inzet)  van DFC´s actieve sponsorcommissie legt uit: ,,Waarom  zo´n meeting met Pelikaan? Het idee kwam op tijdens een maandelijkse bijeenkomst van onze Businessclub.  DFC-voorzitter Ger Hüsen heeft tijdens de wedstrijd Pelikaan – DFC het voorstel voor een Business to Business op tafel gelegd. Men was daar ook bij Pelikaan direct zeer enthousiast over. ´´
 
De sponsorcommissie van DFC bestaat behalve uit Jan Breet uit hoofdsponsor Danny van Adrichem van het gelijknamige grote schoonmaakbedrijf uit Sliedrecht, Johan van Ammelrooy, Martin van Wijngaarden en Pleun van Gelderen jr. Zij werkten het plan verder uit. Jan Breet:,,Zaterdag kunnen we het dus  gestalte geven. De weersvooruitzichten zien er goed uit.´´
 
*Vervolg zie: Hoofdsponsor ontvangt gasten in sfeervol ingerichte sportzaal

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com