2 E (4): Pupil van de Week Denilson gefêteerd door Suleiman van der Straaten

26 februari 2011 1051x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (4): Pupil van de Week Denilson gefêteerd door Suleiman van der Straaten

Bij DFC- Dinteloord was Denilson Semedo Pupil van de Week. Hij is 8 jaar oud en al 3 jaar lid van DFC. Denilson is een zeer enthousiast voetballer, die begon bij de kabouters en dit seizoen in F3 speelt.

Zoals gebruikelijk woonde hij de lunchbespreking van het eerste bij, deed mee aan de warming-up en betrad even na half drie aan de hand van de scheidsrechter het speelveld.
Na afloop kreeg Denilson in de bestuurskamer de van spelershandtekeningen voorziene wedstrijdbal en het clubvaantje uitgereikt. Dat gebeurde door selectiespeler Suleiman van der Straaten. Tot de ceremonie behoorde ook een staatsiefoto voor het fameuze schilderij in de bestuurskamer.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com