2 E (4): DFC bereidde zich op Noordzee-strand voor op storm en wedstrijd

5 februari 2011 610x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (4): DFC bereidde zich op Noordzee-strand voor op storm en wedstrijd

DFC vertrok zaterdagmorgen al vroeg naar Zeeland voor het treffen met Serooskerke. Net als in november toen DFC’s verste uitwedstrijd van het seizoen (tegen De Noormannen in Westkapelle) op het programma stond, wilde trainer Paul Koster de (spelers)busreis even onderbreken aan het Noordzee-strand. Serooskerke ligt op luttele kilometers van Westkapelle.

Voor de break had de DFC-trainer deze keer gekozen voor beachclub Kon-Tiki op het strand van Koudekerke. In een van de zaaltjes daar hield Koster zijn met warme koffie en chocomel omlijste voorbespreking.
 
Ondanks de zuidwester storm waagden spelers en staf zich toch enige tijd op het strand om alvast te wennen aan de klimatologische omstandigheden in Serooskerke. Ook daar domineerde de wind en werd het duel tussen Serooskerke en DFC zodoende een soort loterij. Niemand won, want het bleef 0-0. Een terechte uitslag overigens.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com