2 E (3): Strafschop Appie Güler bezorgt DFC na rust verdiend gelijkspel: 2-2

19 februari 2011 1626x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): Strafschop Appie Güler bezorgt DFC na rust verdiend gelijkspel: 2-2

*Vervolg wedstrijdverslag – Na de pauze loste Suleiman van der Straaten op het middenveld Robin Ramesar af. Kenneth Klaverweide verhuisde van linksback naar het middenveld, rechtsachter Nick Stam loste Kenneth af op diens oude stek terwijl Erik Vos de taak van Nick op rechts overnam.

De oogst van de omzettingen bleef deze keer uiterst karig omdat het vooral aan zuiverheid ontbrak in DFC´s aanvalsbedoelingen. De dreiging bleef zodoende beperkt tot enkele individuele acties van Appie Güler en Marvin Hooplot. Internos kreeg in de beginfase zelfs de betere mogelijkheden omdat DFC nogal moest wennen aan de personele veranderingen achterin.
 
Toch kreeg DFC halverwege het tweede bedrijf loon naar zwoegen. Marvin Hooplot werd bij een van zijn balvaardige acties door doelman Carlo Eversdijk onderuit gehaald. Het logische gevolg was een strafschop die beheerst werd verzilverd door topscorer Appie Güler (2-2).
 
Voor DFC het sein de motor op turbo te zetten teneinde het conditionele overwicht alsnog uit te buiten. De wervelkracht bleef echter helaas beperkt tot een venijnig schot van Kenneth Klaverweide dat uiteenspatte op de vuisten van de alerte Eversdijk. Zo eindigde het duel toch nog onbeslist en constateerden beide ploegen na afloop dat ze een unieke kans om verder op te klimmen in het linkerrijtje hadden gemist. De top-drie in de stand verloor immers op deze koude zaterdagmiddag.
 
Internos – DFC 2-2 (2-1)- 8m Joost Luijten (eigen goal) 0-1, 16m Tim Brands 1-1, 18m Rob de Waal 2-1, 70m Appie Güler (strafschop) 2-2. Scheidsrechter: B. van Rooden (Papendrecht).
 
Internos: Carlo Eversdijk, De Alonso, Steve van Cauter, Joost Luijten, Joep van Hassel, F. van Haperen, Mike Koole, Tom Laurijssen, Tim Brands, Rob de Waal, Patrick van Drongelen. Wissels: Bastiaan Delleman, Maarten van der Pot, Ries van de Borst, Rolf Frijters, Ronald Voermans.
DFC: Rudolf Peute, Nick Stam, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Kenneth Klaverweide, Merijn van Groesen, Robin Ramesar (46m Suleiman van der Straaten), Erik Vos (75m Davut Sahan), Aron Perés, Marvin Hooplot, Appie Güler. Wissels niet ingebracht: Jonathan Dubbeldam, Anthony Radjkoemar. Bij DFC ontbrak Cliften Sewpersad die vanwege een rode kaart vorige week tegen Pelikaan twee wedstrijden werd geschorst.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com