2 E (3): Serooskerke en DFC ook na rust onmachtig in afwerking

5 februari 2011 883x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): Serooskerke en DFC ook na rust onmachtig in afwerking

*Update / Vervolg wedstrijdverslag – Het tweede bedrijf bleek en kopie van de eerste. De wind regeerde terwijl beide ploegen verwoed probeerden het duel alsnog naar hun hand te zetten. Het leverde over en weer kansen op.

DFC bleek opnieuw iets sterker maar slaagde er niet in potten te breken. Aan de andere kant kwam ook Serooskerke dicht bij de openingsgoal. Marlo Janisse poeierde de bal vrij voor Rudolf Peute over de lat waarmee DFC goed weg kwam.
 
Beide ploegen bleven onmachtig in de afwerking. In de blessuretijd scoorde invaller Davut Sahan voor DFC maar de treffer werd geannuleerd. Scheidsrechter Torenaar had aanvallen van de doelman geconstateerd. Het was de enige twijfelachtige beoordeling van de voor de rest sterk leidende arbiter uit Heinkenszand.
 
Serooskerke: Jordi Suurmond, Jeffrey Poppe, Arno Melaard, Frank Rooze, Nicky Holmes, David Dekker, Jeroen Geerse, Marlo Janisse, Frank Allaart, Alex de Visser, Alex Jobse. Trainer: Romeo van Aerde.
DFC: Rudolf Peute, Cliften Sewpersad, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Nick Stam, Erik Vos, Robin Ramesar, Kenneth Klaverweide, Franklin Wielingen (68m Davut Sahan), Marvin Hooplot, Aaron Perez Maria. Wissels: Michael Bekkers, Louisano Trinidad, Marlon Kramer.
Scheidsrechter Torenaar (Heinkenszand) kon de kaarten op zak houden.
 
*Een kort verslag staat ook op de site van weekblad Dordt Nu:
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com