Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 2 E (3): DFC komt in spannende slotfase net wat tijd tekort (3-4)
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

2 E (3): DFC komt in spannende slotfase net wat tijd tekort (3-4)

26 februari 2011 1248x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): DFC komt in spannende slotfase net wat tijd tekort (3-4)

*Vervolg wedstrijdverslag – DFC begon het tweede bedrijf met wat meer pressie. De Dinteloord-doelman kreeg in korte tijd meer werk te verrichten dan in de hele eerste helft, met name na sterke individuele acties van Marvin Hooplot. Niettemin toonde Dinteloord tussendoor fijntjes aan scherp te kunnen counteren. Voorlopig bleef het Brabantse vizier op onscherp staan of reageerde keeper Rudolf Peute alert.

Met het inzetten van topscorer Appie Güler voor Davut Sahan schakelde DFC offensief een tandje hoger. Kennelijk moest de thuisploeg nog even wennen aan de personele wijziging wat Dinteloord gelegenheid bood opnieuw de leiding te nemen via Davy van Merrienboer: 1-2.
 
DFC bleek mentaal allerminst gebroken en vocht zich binnen luttele minuten weer terug in de wedstrijd. Appie Güler rondde voorbereidend werk van Marvin Hooplot soepel af: 2-2. Dinteloord wankelde en DFC voelde dat aan. De thuisploeg toonde zich evenwel iets te gretig en dat bood Dinteloord de gelegenheid gebruik te maken van z´n sterke wapen: de snelle uitval. Dat resulteerde in nog geen tien minuten tijd in twee treffers van de snelle Fane Mensah (2-4).
 
Ondanks die onverwachte ontwikkeling weigerde DFC terecht de witte vlag te hijsen. Met het inzetten van snelle spelers als Aron Perés en Sabit Kayhan trachtte de thuisploeg alsnog binnen te slepen waar ze recht op had. Helaas bleef door tijdgebrek dat streven – mede doordat Kenneth Klaverweide net geen geluk had met enkele  venijnige schoten – steken bij een goal van Marvin Hooplot op aangeven van Merijn van Groesen: 3-4.
 
Scoreverloop DFC – Dinteloord 3-4 (1-1) – 20m Danny Verhoeven 0-1, 45m Suleiman van der Straaten 1-1,63m Davy van Merrienboer 1-2, 66m Appie Güler 2-2, 70m Fane Mensah 2-3, 75m Fane Mensah 2-4, 88m Marvin Hooplot 3-4.
Scheidsrechter A.C. Deurloo (Tholen) stuurde in de 85ste minuut Dinteloord-speler Sven Damen met een tweede gele kaart van het veld.
Bijzonderheden: DFC begon zonder Marvin Langevoort (vakantie) en Cliften Sewpersad (geschorst). Aron Perés startte op de bank evenals Appie Güler (familieomstandigheden).
 
DFC: Rudolf Peute, Nick Stam, Marco van Woerkom, Erik Vos, Jonathan Dubbeldam, Suleiman van der Straaten (82m Sabit Kayhan), Merijn van Groesen, Robin Ramesar (77m Aron Perés), Kenneth Klaverweide, Marvin Hooplot, Davut Sahan (60m Appie Güler). Wissels niet ingezet: Michael Bekkers (d), Hikmet Uysal.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com