Vrijdag 14 januari weer Klaverjassen én Jokeren in clubgebouw

7 januari 2011 714x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vrijdag 14 januari weer Klaverjassen én Jokeren in clubgebouw

De Klaverjascompetitie DFC wordt vrijdagavond 14 januari voortgezet. Voor het eerst is er ook een toernooi Jokeren.

Mede-organisator Jan Breet: ,, Allereerst wens ik namens de Klaverjascommissie een ieder de allerbeste wensen, maar vooral een gezond 2011. Ja, vrijdag 14 januari is weer zo ver dat de kaarten weer geschud kunnen worden. Wij waren op de laatste kaartavond van 2010 bijzonder verguld, dat wij 5 tafels konden realiseren ondanks weer en gladheid. Grote klasse!´´
 
,,Voor het eerst zover ik weet, kan er ook op de klaverjasavonden het spel Jokeren worden gespeeld. Ik heb in de wandelgangen begrepen dat er interesse bij de dames is. Voor de dames is zijn dezelfde regels van kracht als bij het klaverjassen. Dus inschrijven vanaf 19.30 uur, Tafel loten om 19.50 uur en 20.00 aanvangen. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro. Bij de inschrijving kan men direct lootjes kopen voor de grote loterij. De kosten hiervan bedragen 2,50 euro per boekje (5 stuks)
 
Vanzelfsprekend kan ook vooraf worden ingeschreven. Jan Breet: ,,Dat kan via mijn e-mailadres: j.breet94@chello.nl of telefonisch 06 – 222 41 814´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com