Trainingskamp: Selectie 1 en 2 beleefde weer een fantastisch weekend

9 januari 2011 702x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Trainingskamp: Selectie 1 en 2 beleefde weer een fantastisch weekend

Het Trainingskamp 2011 van de DFC-selectie (1 en 2) zit er weer op. Afgelopen weekeinde verbleef de groep met begeleiders in Otterlo op de Veluwe. Het werd weer een fantastisch weekend wat hopelijk bijdraagt aan een goede tweede seizoenshelft. Bijgaand een verslag van elftalleider Cees van Woerkom die ook voor bijgaand twaalf speciaal geselecteerde foto’s zorgde.

Vrijdagmiddag rond vier uur kwamen we met 32 man aan op de locatie in Otterlo. Na wat borrelpraat kregen we in het begin van de  avond een heerlijke Surinaamse maaltijd die uit Dordrecht was meegenomen door trainer Robert van het tweede.
 
Om negen uur begon in de voetbalkantine een voetbalquiz met 47 vragen geheel verzorgd door trainer Paul. Dit was echt supergezellig met hier en daar de meest domme antwoorden die ik ooit gehoord heb. De spelers waren allemaal verkleed in de meest geinige uitdossingen en werden in vier groepen verdeeld waarbij de DFC-kabel door een rap van Suli gepresenteerd werd. De prijs voor best geklede was voor Ronaldinho (Marvin L). Na de quiz was het tijd voor muziek (volgens Hans alleen maar kolereherrie) en een drankje wat tot in de kleine uurtjes duurde en ver in de omtrek van Otterlo te horen was.
 
Zaterdagmorgen negen uur fris ..!!!.. weer op en aan de gebakken eieren van kok Peute. Een uur later stond mountain-biken met GPS op het programma. Ook dit was weer lachen met elkaar – en vooral om de groep van Peute die de kopman met het GPS-apparaat kwijtraakte, de rest hierdoor  verdwaalde en na ongeveer twee uur via sms-jes teruggevonden werd. Na de broodjes kroket was het ‘s middags paintballen in de bossen van Otterlo waar de groep ook weer fanatiek aan meedeed. Marlon bewees daar behalve met de bal ook goed overweg te kunnen met het geweer als scherpschutter. Marlons groep won mede daardoor dit onderdeel.
 
‘s Avonds lekker eten met een heerlijke maaltijd geheel verzorgd door meesterkok Peute waarna iedereen zich ging opknappen voor avondje stappen in Arnhem. Uw verslaggever zocht een ‘rustig’ kroegje op met hulp van Arie D, Arie E  en Anne die even overgekomen waren uit Dordrecht, terwijl de gasten de disco’s onveilig maakten…
 
Alles bij elkaar weer een fantastisch weekend dat hopelijk bijdraagt aan een goede tweede seizoenshelft. Bij deze wil ik ook de mensen bedanken die ons ook nu weer financieel geholpen hebben. Namens de selectie en begeleiding DFC 1 en 2 gaat speciale dank uit naar VHC Kreko groep horeca groothandel  en Keurslagerij Martin van Wijngaarden.
 
*Tekst en foto’s Cees van Woerkom, waarvoor dank namens de website-eindredactie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com