Selectie DFC komend weekeinde op trainingskamp*Robert Mohan tekent bij

2 januari 2011 656x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Selectie DFC komend weekeinde op trainingskamp*Robert Mohan tekent bij

De selectie van DFC begint deze week weer aan de trainingen. Voor de overige categorieën is dat daarentegen pas volgende week.

De roodwitte hoofdmacht zet komende weekeinde (7-9 januari) een traditie voort. De selectie gaat van vrijdagmiddag tot en met zondagmorgen weer op trainingskamp, deze keer in een recreatieboerderij in het Veluwse Otterloo.

Twee dagen na de terugkeer wacht een oefenwedstrijd tegen het eerste zaterdagteam van stadgenoot EBOH dat derde klas speelt. Deze wedstrijd begint dinsdagavond 11 januari om half acht en wordt gespeeld op het hoofdveld van DFC. ´Want we willen zo snel mogelijk weer wedstrijdritme opdoen´, aldus trainer Paul Koster.

*Op zaterdag 15 januari hervat DFC de competitie in de tweede klasse E met een thuiswedstrijd tegen het vermaarde AZVV uit Axel. De laatste keer dat DFC voor de competitie in actie kwam was 20 november toen in Westkapelle met 0-2 werd gewonnen van De Noormannen.

**Robert Mohan (foto-inzet), trainer van DFC 2, heeft zijn contract met één jaar verlengd. DFC 2 is momenteel in een felle strijd gewikkeld met Alblasserdam 2 om het kampioenschap in de reserve derde klas en de daaraan verbonden promotie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com