Nuttige oefenzege DFC 2 op twee klassen hoger spelend Schelluinen 2 (3-1)

18 januari 2011 636x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nuttige oefenzege DFC 2 op twee klassen hoger spelend Schelluinen 2 (3-1)

DFC 2 oefende dinsdagavond thuis tegen het tweede van Schelluinen. De formatie van trainer Robert Mohan won op het eigen kunstgras met 3-1 na een 2-0 ruststand.

Mohan was zeer in zijn  nopjes met de triomf op een ploeg die reserve eerste klas speelt en derhalve twee afdelingen hoger acteert dan DFC 2. ,,Het was een goede en nuttige oefenwedstrijd, waarin wij goed speelden. Ik ben dus tevreden´´, aldus Mohan. DFC dat vanzelfsprekend vanwege het oefenkarakter veel wisselde, had de score overigens gelet op de hoeveelheid kansen wel een hoger aanzien kunnen geven.
 
Sadik Karasahin en Coskun Altintas zorgden voor de 2-0 voorsprong van de roodwitten bij rust. In het tweede bedrijf tilde Davut Sahan (foto-inzet) de stand naar 3-0. Pas ver in blessuretijd kon Schelluinen iets terug doen (3-1).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com