NIEUWJAARSRECEPTIE (2): Het Vijfde te sterk voor Veteranen in traditional

2 januari 2011 693x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NIEUWJAARSRECEPTIE (2): Het Vijfde te sterk voor Veteranen in traditional

Conform traditie werd de nieuwjaarsreceptie voorafgegaan door een zogeheten Traditional. De openingswedstrijd van het nieuwe jaar ging deze keer tussen de beroemde DFC-veteranen en het ambitieuze DFC 5, waarvan de gemiddelde leeftijd net een slag lager lag dan die van de good-olds.

Dat laatste kwam tot uiting in de uitslag van het weer sterk en frivool door Fred Rackwitz geleide duel. Na een 0-3 ruststand triomfeerde Het Vijfde met 1-6 met daarbij de kanttekening dat de veteranen nog een strafschop onbenut lieten.
 
De traditional kon probleemloos worden gespeeld op het zonovergoten hoofdveld, dat geheel sneeuwvrij was en in blakende conditie bleek te verkeren ondanks de barre winterse omstandigheden van de laatste weken. De sneeuwlaag bleek andermaal weer uitstekend isolerend te hebben gewerkt waardoor de grasmat zelf nauwelijks winterschade heeft geleden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com