NIEUWJAARSRECEPTIE (1): Flinke en jeugdige opkomst geeft goed gevoel

2 januari 2011 935x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NIEUWJAARSRECEPTIE (1): Flinke en jeugdige opkomst geeft goed gevoel

De gebruikelijke Nieuwjaarsreceptie van DFC in het clubgebouw kende vanmiddag een even flinke als jeugdige opkomst. Alle spelende seniorenteams inclusief de veteranen waren vertegenwoordigd.

Met name de belangstelling van de selectiespelers was even plezierig als opmerkelijk. Ook het (technisch) clubkader was in flinke getale aanwezig. Maar ook heel wat met de club meelevende oudere leden gaven acte de présence. De muziek werd als vanouds uitstekend verzorgd door all-rounder Wilco Huijgen. Mede door zijn stimulerend optreden gingen er heel wat drankjes en hapjes door.

Het officiële gedeelte bleef beperkt tot een enkele minuten durende nieuwjaarstoespraak van co-voorzitter Henk Nieboer. Hij blikte terug op 2010 dat andermaal een uitstekend clubjaar was. Niet in het minst door de brede sportieve prestaties waaronder de tweede achtereenvolgende promotie van het eerste, nu naar de tweede klas zaterdag. Maar ook buiten het sportieve vlak kende DFC een bruisend jaar vol geslaagde evenementen in alle clubgeledingen, meldde de co-voorzitter.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com