Narretrappersbal Nar Veure / Schenkeltrappers verhuist naar binnenstad

19 januari 2011 953x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Narretrappersbal Nar Veure / Schenkeltrappers verhuist naar binnenstad

De carnavalsgildes Nar Veure (DFC) en de Schenkeltrappers (EBOH) zijn verheugd met het feit dat het gezamenlijke Narretrappersbal van Dordrecht dit jaar voortgezet kan worden. Door omstandigheden kon dat niet meer bij Drechtwerk. Maar na lang zoeken zijn de carnavalsbestuurders met een geweldige locatie gekomen, meldt Fred Rackwitz van Nar Veure.

Uitgaansgelegenheid De Kazerne en Partycentrum De Pontonnier (beide gelegen bij de Grote Kerk) hebben met Nar Veure en de Schenkeltrappers de handen ineengeslagen. Zaterdag 5 maart is het dus weer carnaval in het centrum van Dordrecht, carnaval waar het hoort. Lekker dichtbij en makkelijk parkeren in de parkeergarage aan de spuiboulevard op 5 minuten loopafstand van de feestlocatie aan de Houttuinen.
 
In verschillende ruimtes is entertainment voor iedereen. Het muzikale gedeelte neemt allround entertainer Wim Dalmee voor zijn rekening. In een andere zaal zal de alom bekende DJ René van de partij zijn. Als derde attractie zijn de besturen van Nar Veure en de Schenkeltrappers nog in overleg, maar dat wordt ook topamusement. Natuurlijk ontbreken er geen muziekkapellen. Bar Gebeure, de Merweboertjes en Rataplan zullen hun muzikale klanken ten gehore brengen.
 
De voorverkoop is inmiddels gestart.  In de voorverkoop zijn de kaarten 13 euro per stuk en aan de deur 15 euro per stuk. Zie de websites www.narveure.nl en www.narretrappersbal.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com