Kees Kroonen en Winnie Klop winnaars klaverjas- annex jokeravond

15 januari 2011 722x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kees Kroonen en Winnie Klop winnaars klaverjas- annex jokeravond

De vijfde ronde van de Klaverjascompeitie DFC is vrijdagavond gewonnen door Kees Kroonen. Voor het eerst was er ook een Joker-toernooi waaraan voornamelijk dames deelnamen. Dat werd gewonnen door Winnie Klop.

Mede-organisator Peter Geijp: ,,Het was zonder meer weer en goed gevulde en gezellige avond met zes tafels: 5 tafels klaverjassen en 1 tafel met jokeraars. Op enkele mensen na was iedereen weer aanwezig – anders hadden we zes tafels met klaverjassers gehad. De opkomst was dus weer zeer goed te noemen al kunnen er zich altijd nog mensen aanmelden voor zowel het klaverjassen als het jokeren.´´
 
Peter vervolgt: ,,Verder willen wij Ton Vos hartelijk danken die door afwezigheid van Henny Voetee (ziek) de bar tussen het tellen door heeft bemand evenals Ronald Blokland die dat ook spontaan deed.  Allen bedankt en tot de volgende avond in februari.´´
 
*Uitslag klaverjassen: 1 Kees Kroonen 5335 pt, 2 Cor van Dijk 5153, 3 Wouter Vooys 5062, 4 Fred Eland 4989 en 5 Gerrit Draaijer 4764.
 
*Uitslag jokeren:1 Winnie Klop 25 strafpunten, 2 Marja Delmotte 60, 3 Margot 80 en 4 Arie Klop 122.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com